Briz

Новости Херсона
и области за сегодня

UA RU
+14°
В основном облачно
3м/с-ЮЗ | 743мм.рт.ст.
  • #NewsBriz
  • ХЕРСОН
  • ХЕРСОНЩИНА
    • Геническ
    • Каховка
    • Скадовск
  • В УКРАИНЕ
    • НОВОСТИ ЗАПОРОЖЬЯ
    • НОВОСТИ КАМЕНСКОГО
    • НОВОСТИ КОНСТАНТИНОВКИ
    • НОВОСТИ КРАМАТОРСКА
    • НОВОСТИ ЛУЦКА
    • НОВОСТИ МЕЛИТОПОЛЯ
    • НОВОСТИ НИКОЛАЕВА
    • НОВОСТИ ОДЕССЫ
    • НОВОСТИ РОВНО
  • ПРОИСШЕСТВИЯ
  • ОБЩЕСТВО
  • ПОЛИТИКА
  • ТЕХНОЛОГИИ
  • СПОРТ
    • БОКС
    • ФУТБОЛ
  • АВТОТЕМА
  • #NewsBriz
  • ХЕРСОН
  • ХЕРСОНЩИНА
    • Геническ
    • Каховка
    • Скадовск
  • В УКРАИНЕ
    • НОВОСТИ ЗАПОРОЖЬЯ
    • НОВОСТИ КАМЕНСКОГО
    • НОВОСТИ КОНСТАНТИНОВКИ
    • НОВОСТИ КРАМАТОРСКА
    • НОВОСТИ ЛУЦКА
    • НОВОСТИ МЕЛИТОПОЛЯ
    • НОВОСТИ НИКОЛАЕВА
    • НОВОСТИ ОДЕССЫ
    • НОВОСТИ РОВНО
  • ПРОИСШЕСТВИЯ
  • ОБЩЕСТВО
  • ПОЛИТИКА
  • ТЕХНОЛОГИИ
  • СПОРТ
    • БОКС
    • ФУТБОЛ
  • АВТОТЕМА
Безрезультатно
всі результати
Briz
Безрезультатно
всі результати
На главную НОВОСТИ ХЕРСОНА

Майбутні ресторатори Херсонського держуніверситету презентували власне меню для майбутньої їдальні

в НОВОСТИ ХЕРСОНА

25 грудня, 19:07 Херсонці 24 грудня, відбувся захист звітів з практики здобувачами вищої освіти ІV курсу освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».
Майбутні ресторатори Херсонського держуніверситету презентували власне меню для майбутньої їдальні1Студенти проходили виробничу практику з урахуванням усіх протиепідемічних рекомендацій і карантинних обмежень. У ході практики здобувачі вищої освіти мали можливість ознайомитися з особливостями функціонування структурного підрозділу закладу харчування кафе «Універ», а практичну діяльність здійснювали в формі розрахунку бізнес-плану відкриття закладу та розробки власного меню.
Майбутні ресторатори Херсонського держуніверситету презентували власне меню для майбутньої їдальні2До заходу долучилися проректор з фінансово-господарської та науково-педагогічної роботи ХДУ Максим Вінник, декан факультету бізнесу і права Андрій Соловйов, завідувачка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Олена Орленко та представники цієї ж кафедри.
Під час захисту звітів з практики студенти характеризували всі функціональні групи приміщень, аналізували послуги закладів громадського харчування. Відповідали на питання членів комісії із захисту звітів і компетентно обґрунтували свої пропозиції щодо вдосконалення послуг та розширення меню закладу.
Майбутні ресторатори Херсонського держуніверситету презентували власне меню для майбутньої їдальні3Студенти продемонстрували високий рівень знань та пригостили всіх стравами з власно розробленого меню.
Пресцентр ХДУ

Следующая новость
У Херсоні відкрили виставку на Центральному ринку

У Херсоні відкрили виставку на Центральному ринку

Использование материалов портала «Бриз» разрешается при условии указания активной гиперссылки на источник. Для интернет-изданий обязательна прямая, открытая для поисковых систем, гиперссылка в первом абзаце на конкретный материал.

Контакты:

Рекламный отдел:

sip.redactor@gmail.com

  • #NewsBriz
  • В ХЕРСОНЕ
  • В ОБЛАСТИ
  • В УКРАИНЕ
  • ПРОИСШЕСТВИЯ
  • ОБЩЕСТВО
  • ПОЛИТИКА
  • СПОРТ
  • АВТОТЕМА
  • ПОГОДА

© 2022 Херсонский городской портал "Бриз". При поддержке соообщества журналистов Херсонщины

Безрезультатно
всі результати
  • #NewsBriz
  • ХЕРСОН
  • ХЕРСОНЩИНА
    • Геническ
    • Каховка
    • Скадовск
  • В УКРАИНЕ
    • НОВОСТИ КАМЕНСКОГО
    • НОВОСТИ ЗАПОРОЖЬЯ
    • НОВОСТИ КРАМАТОРСКА
    • НОВОСТИ ЛУЦКА
    • НОВОСТИ НИКОЛАЕВА
    • НОВОСТИ РОВНО
    • НОВОСТИ ОДЕССЫ
  • ОБЩЕСТВО
  • ПОЛИТИКА
  • ТЕХНОЛОГИИ
  • АВТОТЕМА
  • СПОРТ
    • НОВОСТИ БОКСА
    • ФУТБОЛ
  • ПРОИСШЕСТВИЯ

© 2022 Херсонский городской портал "Бриз". При поддержке соообщества журналистов Херсонщины