У черкаська спеціалізованій школі I-III ступенів №17 готують "курку по-бандерівськи" для українського фронту.
Про це повідомляє пресслужба департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР.
За півтора дня в школі на тушонку в банках та тушковане м'ясо у відерцях переробили майже 600 кілограмів курятини та 100 кілограм м’яса.
Як розповів директор школи Дмитро Бунякін, продуктами допомагають як підприємства, так і небайдужі жителі Черкас, батьки дітей, які навчаються в школі. Зокрема, вони принсять моркву, цибулю, банки, кришки, відерця.
Продукція виготовлена в 17-й школі уже поїхала в різні куточки України до підрозділів ЗСУ, ТРО та для біженців.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкасах приготували першу тушонку для військових.