Briz

Новости Херсона
и области за сегодня

UA RU
Погода
  • #NewsBriz
  • ХЕРСОН
  • ХЕРСОНЩИНА
    • Геническ
    • Каховка
    • Скадовск
  • В УКРАИНЕ
    • НОВОСТИ ЗАПОРОЖЬЯ
    • НОВОСТИ КАМЕНСКОГО
    • НОВОСТИ КОНСТАНТИНОВКИ
    • НОВОСТИ КРАМАТОРСКА
    • НОВОСТИ ЛУЦКА
    • НОВОСТИ МЕЛИТОПОЛЯ
    • НОВОСТИ НИКОЛАЕВА
    • НОВОСТИ ОДЕССЫ
    • НОВОСТИ РОВНО
  • ПРОИСШЕСТВИЯ
  • ОБЩЕСТВО
  • ПОЛИТИКА
  • ТЕХНОЛОГИИ
  • СПОРТ
    • БОКС
    • ФУТБОЛ
  • АВТОТЕМА
  • #NewsBriz
  • ХЕРСОН
  • ХЕРСОНЩИНА
    • Геническ
    • Каховка
    • Скадовск
  • В УКРАИНЕ
    • НОВОСТИ ЗАПОРОЖЬЯ
    • НОВОСТИ КАМЕНСКОГО
    • НОВОСТИ КОНСТАНТИНОВКИ
    • НОВОСТИ КРАМАТОРСКА
    • НОВОСТИ ЛУЦКА
    • НОВОСТИ МЕЛИТОПОЛЯ
    • НОВОСТИ НИКОЛАЕВА
    • НОВОСТИ ОДЕССЫ
    • НОВОСТИ РОВНО
  • ПРОИСШЕСТВИЯ
  • ОБЩЕСТВО
  • ПОЛИТИКА
  • ТЕХНОЛОГИИ
  • СПОРТ
    • БОКС
    • ФУТБОЛ
  • АВТОТЕМА
Безрезультатно
всі результати
Briz
Безрезультатно
всі результати
На главную ОБЩЕСТВО

Bunge створила інноваційну рослинну альтернативу вершковому маслу – ЭКОНОМИКА

в ОБЩЕСТВО

19.12.2023 17:50


Bunge розробила новаторську рослинну альтернативу вершковому маслу — Beleaf™ PlantBetter. Як говориться у повідомленні компанії, новинка стала відповіддю на зростаючий попит з боку виробників харчових продуктів та пекарів у пошуку рослинних альтернатив, які відповідають якостям і функціональності традиційного молочного масла та можуть бути легко інтегровані в їх поточне виробництво, пише agronews.ua.

У Bunge зауважили, що досягнення точної аерації, об’єму та смаку, необхідних для таких продуктів як круасани, тістечка тощо, виявилося складним завданням для більшості замінників масла.  

«Beleaf™ PlantBetter — це революційна інновація, розроблена компанією Bunge, яка поєднує в собі екологічні властивості рослинного масла з безкомпромісними сенсорними властивостями й дієвістю молочного масла», — запевнив президент Food Solutions у Bunge Аарон Бюттнер (Aaron Buettner).

У компанії пояснили, що Beleaf™ PlantBetter передає виразний аромат, смак і текстуру традиційного вершкового масла та являє собою суміш переважно кокосового, какао-масла, ріпаку та лецитину. Він має ті самі характеристики плавлення, що й молочний жир, і спочатку призначений для хлібобулочних виробів, а в майбутньому планується поширити його на інші молочні та кондитерські вироби. 

Следующая новость
Успішно випробувано прототип гіперзвукового двигуна для ракет, безпілотників та літаків — ТЕХНОЛОГИИ

Успішно випробувано прототип гіперзвукового двигуна для ракет, безпілотників та літаків — ТЕХНОЛОГИИ

Использование материалов портала «Бриз» разрешается при условии указания активной гиперссылки на источник. Для интернет-изданий обязательна прямая, открытая для поисковых систем, гиперссылка в первом абзаце на конкретный материал.

Контакты:

Рекламный отдел:

sip.redactor@gmail.com

  • #NewsBriz
  • В ХЕРСОНЕ
  • В ОБЛАСТИ
  • В УКРАИНЕ
  • ПРОИСШЕСТВИЯ
  • ОБЩЕСТВО
  • ПОЛИТИКА
  • СПОРТ
  • АВТОТЕМА
  • ПОГОДА

© 2022 Херсонский городской портал "Бриз". При поддержке соообщества журналистов Херсонщины

Безрезультатно
всі результати
  • #NewsBriz
  • ХЕРСОН
  • ХЕРСОНЩИНА
    • Геническ
    • Каховка
    • Скадовск
  • В УКРАИНЕ
    • НОВОСТИ КАМЕНСКОГО
    • НОВОСТИ ЗАПОРОЖЬЯ
    • НОВОСТИ КРАМАТОРСКА
    • НОВОСТИ ЛУЦКА
    • НОВОСТИ НИКОЛАЕВА
    • НОВОСТИ РОВНО
    • НОВОСТИ ОДЕССЫ
  • ОБЩЕСТВО
  • ПОЛИТИКА
  • ТЕХНОЛОГИИ
  • АВТОТЕМА
  • СПОРТ
    • НОВОСТИ БОКСА
    • ФУТБОЛ
  • ПРОИСШЕСТВИЯ

© 2022 Херсонский городской портал "Бриз". При поддержке соообщества журналистов Херсонщины