Зараз пора грибів. Чимало господинь випробовують різні рецепти їх приготування. Для новачків є також маса корисних порад. Проте ми підготували не складний рецепт маринаду для грибів, з яким ви впораєтеся, навіть якщо робите це вперше.
Що потрібно:
3 лаврових листочка;
гвоздика;
1 невелика цибулина;
кілька гілочок чебрецю;
перець горошком;
30 г солі;
вода; винний оцет.
Етапи приготування швидкого маринаду: Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. У ємність для маринаду кладемо всі інгредієнти і доводимо суміш до кипіння. У киплячий маринад закладаємо промиті і очищені гриби. Доводимо до кипіння і варимо на мінімальному вогні не менше п`ятнадцяти хвилин. Отриманий продукт розкладаємо по банках і закриваємо кришкою. Даємо охолонути і відправляємо в холодильник.
Читайте також:
- Рівненщина напередодні Великодня: новини, вітання, поради від “ОГО” У новому випуску рівненського інформаційно-рекламного тижневика “ОГО” від 5 квітня 2018 року багато цікавої…
- У Рівному терміново збирають донорів крові Донорів крові терміново просять допомогти та здати кров. Адже у…
- Митник з Рівненщини може сісти на строк від 3 до 6 років За даними слідства, посадовець, в порушення вимог законодавства в інтересах…
- Де у Рівному придбати кращий натуральний чай Натуральний чай – шлях до здорового самопочуття. Прекрасне поєднання ферментованого…