Вчора, 12:25 Херсонці У Херсоні команда з педагогів Вищого професійного комерційного училища створила дистанційний курс з приготування українського борщу, пише Голос України.
Кажуть, навчити гарно куховарити у віртуальному просторі неможливо — процес приготування їжі треба відчувати на смак і дотик. Але у Херсоні все ж спробували. Тут творча команда з педагогів Вищого професійного комерційного училища створила дистанційний курс з приготування українського борщу.
Процес виявився непростим: він включає і відеоуроки у вигляді мультимедійних презентацій, і текстові інструкції, і розрахунок, яку кількість продуктів та посуду необхідно на певне число порцій. Затим онлайн-курс ще упродовж тижня випробовували учні (на знімку).
І борщ у них вийшов, як треба — смачний, духмяний та наваристий. Тож курс, підготовлений за сприяння Міжнародної організації праці, узяли в роботу, і згодиться він не тільки в окремо взятому училищі, а й для будь-якого кулінара-початківця.