Близько пів тисячі сухих супів приготували волонтери у Піщанобрідській громаді. З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України вся країна піднялася на її захист. Хто пішов записуватися у лави ЗСУ чи тероборону, хтось — у волонтерські штаби. Так і жінки та дівчата з Піщанобрідської громади не сиділи без діла. У співпраці з місцевою владою, бізнесом та жителями був організований волонтерський центр. Один з його напрямків — кулінарія. Тут вже і печуть, і смажать, і сушать. В одному із освітніх закладів в їдальні волонтерки готують суп вермішелевий "Супець-молодець", суп круп'яний "Махновський" та борщ "Піщанобрідський непереможний" для захисників. Одна порція розрахована на 7 л води, тобто, за один раз можна нагодувати близько 15 осіб. За три місяці було виготовлено понад 400 порцій сушених страв.